Trouwfotograaf en videograaf

Bij een trouwfoto heb je tijd om even stil te staan, bij een trouwfoto gaat het om de details en het juist moment. Een trouwfoto kan je raken en bij een trouwfilm zal een reeks van beelden je raken. Die emotie is belangrijk en probeer ik te vangen in een professionele fotoshoot van je trouwdag of in een gepassioneerde trouwfilm. Een trouwfilm wordt steeds populairder omdat een levendige presentatie van je trouwdag een document is wat nooit verveelt. Het leukste is een combinatie van beiden. Een trouwfilm en trouwfoto's die je telkens weer laat herbeleven hoe mooi je trouwdag was en een optelsom is van liefde, emotie en creatie.

 

 

 

Trouwfotografie en je trouwfotograaf


Goed kijken en durven en is een voorwaarde voor trouwfoto's waar het plezier vanaf spat. Ik ga op zoek naar bijzondere plekjes voor creatieve en ontspannen fotoshoots die net even anders zijn en waar humor een belangrijke rol speelt. En dat zie je terug in de trouwfoto's. Voorwaarde is een leuke sfeer en wat tijd. 

Even over mijn stijl

Ik hou graag van spontane trouwfoto's en hanteer een eigen stijl. De honingzoete en glamorous Hollywood bruidsfoto's vind je bij mij niet terug. Ik hou van Hollandse trouwfoto's die ontstaan op het moment. Soms een beetje brutaal, soms wat emotie, maar vooral spontaan, met humor, uitdagend, mooi en lief. Ik maak graag gebruik van wat er is tijdens de trouwfotoshoot. Een strandzeiler, een fiets of een paard dat toevallig langskomt. 

 

Vraag naar scherpe prijs fotografie of trouwfilm. Allebei kan ook. Klik hier.

Andere Trouwfoto

Af en toe voeg ik elementen toe als een gekke bril, een sigaar of een Venetiaans masker. Een bruidspaar hoeft voor mij niet altijd lief te lachen, maar mag ook weleens gek doen of uitdagend kijken op de trouwfoto. Jezelf zijn en jezelf blijven is belangrijk bij een fotoshoot en dat zie je terug aan de trouwfoto's. Anders en uitdagend.

Combikorting  trouwfotograaf en videograaf

Steeds meer mensen willen naast trouwfotografie ook een trouwfilm. Omdat ik beide disciplines beheers kan ik een compleet pakket aanbieden tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Vraag offerte voor combikorting trouwfotograaf en videograaf.

Nog meer foto's zien?