Trouwfilm + Foto

Ik ben opgegroeid in Haarlem in een milieu van bedrijfsfilms, trouwfilms en fotografie. Mijn vader was beroemd cineast en als kind bracht ik hele vakanties door in filmlaboratoria met het plakken van films of het aanvegen van de studio's in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht.

 

 

Daar heb ik, behalve de fotovakschool, verder weinig mee gedaan. Ik belandde in de reclamewereld en schreef tekst. Film en video werd wel een belangrijke hobby, totdat ik dit jaar op verzoek professionele trouwfoto's, trouwvideo's en bedrijfsfilms ging maken in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. In combinatie met tekst, reclame en seo is trouwfotografie eigenlijk helemaal geen gek idee. Ik ben graag je trouwfotograaf en/of videograaf.


 

PRIJZEN 

Pixelscherpe offerte voor bruidsparen. Trouwfotografie en/of videografie. 

 

Pakket 1. Budgetreportage 3 uur Trouwfoto of Trouwfilm € 310. 

Fotoreportage > 250 trouwfoto's óf compleet monteerde trouwfilm van 20-30 minuten. Vraag offerte.

 

Pakket 2. Sfeerreportage 5 uur Trouwfoto of Trouwfilm € 450. 

Fotoreportage > 350 trouwfoto's óf compleet gemonteerde trouwfilm tussen 30 en 60 minuten + gratis clip van max. 8 min. Offerte?

 

Pakket 3. Dagreportage 7 uur Trouwfoto of Trouwfilm € 590. 

Fotoreportage > 400 trouwfoto's óf compleet gemonteerde trouwfilm tussen 30 en 90 minuten + gratis clip van max. 8 min. Offerte?

 

Drone bij trouwfilm. Afhankelijk van toestemming. Prijs vanaf € 250. 

 

 

Vraag offerte voor betaalbare trouwfilm en trouwfotografie samen! Wedden dat prijs meevalt!

 

Offerte binnen 60 minuten? Bel 06 3890 8560 óf mail peterouthaarlem@gmail.com

 

Samenvattend Voor Trouwfotografie

 • Onbeperkt aantal HD trouwfoto's in hoogste kwaliteit. Tussen 250-600 (afhankelijk van aantal uren)
 • Handmatige controle & bewerking alle trouwfoto's
 • Preview pakket trouwfoto's
 • Gratis nabestelling trouwfoto's naar zwart-wit
 • Oplevering trouwfoto's op USB stick in luxe geschenkverpakking
 • Oplevering trouwfoto's binnen 3 weken
 • Extra uren € 60 per uur
 • Vrij gebruik trouwfoto's zonder copyright
 • Optioneel kennismakinggesprek
 • Overal in NL. Geen doorberekening rijuren.
 • Prijs incl. btw.

 

Samenvattend Voor Trouwfilm

 • Compleet gemonteerde trouwfilm met titels, effecten en muziek tussen 30-90 minuten (langer of korter kan kosteloos)
 • Aanleveren eigen muziek bij trouwvideo kosteloos
 • Trouwfilm is met gratis clip voor gebruik social media. Geldt alleen voor sfeerreportage en dagreportage.
 • Trouwfilm eventueel leverbaar met ruwe beelden
 • Oplevering trouwfilm op USB stick in luxe geschenkverpakking
 • Oplevering trouwvideo binnen 2-3 weken
 • Extra uren € 60 per uur
 • Vrij gebruik trouwfilm of trouwfoto's zonder copyright
 • Kennismakinggesprek
 • Overal in NL. Geen doorberekening rijuren.
 • Prijs incl. btw.

 

Tip! Trouwfilm en Fotografie samen.

Vraag naar de zeer interessante combi prijs trouwvideo + trouwfotografie en de voorwaarden.

 

Eventuel additionele kosten alle ( andere) foto- en film reportages:

 • Extra uren film of fotografie € 60,-- per uur 
 • Eigen bestanden als logo’s ter verwerking in reportage € 35,-- per bestand.
 • Eigen Film bestanden € 60 per bestand
 • Opvragen op stick van alle ruwe beelden. Alle film incl. slechte kwaliteit € 75.
 • KM vergoeding € 0,19 per km indien > 50 km verder dan Haarlem. 
 • Eventuele geprinte DVD in jewelcase € 25 per DVD.
 • Digitaal fotoboek op aanvraag. 
 • Zondagtarief plus 50%       

 

Voorwaarden en copyright film en/of fotografie

 

Eindproduct zijn digitale foto's of een film waarin alle geschikte beelden, worden samengesteld naar het professionele- en creatieve inzicht van de filmmaker of fotograaf. Tenzij anders afgesproken is hij vrij in de beeldkeuze, beeldlengte en eventueel gebruik van effecten en de lengte van de film. 

Rechten. Al het beeldmateriaal komt rechtenvrij beschikbaar voor opdrachtgever, echter Looking Out heeft het recht alle beeldmateriaal zonder overleg in te zetten op de eigen site, social media als Facebook, Flickr, Instagram, YouTube of andere promotie. Naar de voorwaarden wordt verwezen in de bevestiging. Indien je dit NIET wilt, kan je dit vooraf kenbaar maken.

Geselecteerde beelden. Fotograaf en videograaf zijn vrij in het selecteren en leveren van beelden uit eerste materiaal.

Ruwe film is onder voorwaarden beschikbaar. Ongemonteerde beelden bevatten ook slechte of foutieve beelden. Videograaf is vrij in beeldkeuze hieruit en aanpassingen door opdrachtgever in eindfilm of clip worden doorberekend.

Levering. Film en foto zijn een geselecteerde impressie en compilatie van de dag naar inzicht van de fotograaf of videograaf. Indien mensen behalve het bruidspaar minder dan anderen of om welke reden dan ook niet zijn afgebeeld in de reportage kunnen daar geen rechten aan worden ontleend.

Selectie beelden. Tenzij anders afgesproken worden speeches van trouwamtenaar en sprekers niet altijd compleet weergegeven in de uiteindelijke film. Dat geldt wel voor het uitspreken van het ja-woord, het omdoen van de ringen en het tekenen van de huwelijksakte door bruidspaar en getuigen. Tenzij anders afgesproken is de filmer en fotograaf vrij in het filmen en fotograferen van de in zijn ogen leukste momenten.

Onaangekondigde verrassingsactie. De filmer of fotograaf kan er niet op aangesproken worden indien andere momenten dan: het uitspreken van het ja-woord, het omdoen van de ringen en het tekenen van de huwelijksakte door bruidspaar en getuigen alsmede andere écht vooraf afgesproken momenten niet in beeld zijn gebracht. Alle andere dan hiernaast genoemde momenten zijn een vrije keuze van filmer of fotograaf. Stel dat een onaangekondigde verrassingsactie van vrienden of familie niet vooraf is gemeld kan de filmer of fotograaf er niet op worden aangesproken dat deze actie niet of niet volledig in beeld is gebracht. Uiteraard doet hij wel zijn uiterste best dit wel te doen.

Netto beelden en aantallen. Opdrachtgever ontvangt altijd netto beelden. Dit houdt in dat de filmer of fotograaf een selectie maakt van de beste beelden. Voor de meeste fotografen gaat 80% de prullenbak in door de strenge selectie. De opdrachtgever ontvangt dus niet alle beelden. De selectie is zijn interpretatie van jullie trouwdag. De lengte van de trouwdag en de lengte van de fotoshoot is medebepalend voor de hoeveelheid netto beelden. Een fotoshoot van 25 minuten op één locatie levert nu eenmaal minder geschikte beelden op dan een fotoshoot van 2 - 3 uur op een toplocatie. Haast is niet goed voor een mooie serie.

Film en Video. Indien de opdrachtgever kiest voor de combinatie film en fotografie worden de voordelen en beperkingen vooraf met bruidspaar doorgenomen.

Betaling. Alle opdrachten worden voorafgegaan door een offerte. Ter bevestiging van een opdracht en dus ook een gereserveerde opnamedag geldt een aanbetaling. Het restant wordt uiterlijk vergoed op de dag van de opnames.

Prijzen: Bovengenoemde prijzen voor trouwfilms en trouwfotografie kunnen fluctueren. Prijs in offerte is bindend. Aantal foto's en duur film genoemd in offerte is geschat indicatief en afhankelijk van omstandigheden.

Onvoorziene situatie: Bij ziekte of ongeval zal filmer of fotograaf altijd bijtijds zorgen voor vervanging en contact opnemen met bruidspaar of andere opdrachtgever. De fotograaf of filmer neemt altijd een ruime marge om op tijd te zijn bij bruiloft. Indien hij desalnietemin wordt opgehouden door een onverwachte verkeerssituatie of andere calamiteit zal hij tijdig contact opnemen met opdrachtgever. 

Fotoalbum. De foto's voor het album worden door jullie zelf geselecteerd. De vormgeving, kleuren, lay out, grootte van foto's en de achtergronden zijn de creatieve invulling van de fotograaf. Na een finale goedkeuring van PDF proef door klant kunnen geen rechten meer worden ontleend aan het uiteindelijke drukwerk.