Tip! Combineer je trouwvideo met trouwfotografie voor een scherpe dagprijs van je trouwreportage.

Een professionele trouwfilm 

Je trouwfilm wordt een fantastische registratie van de trouwdag. De videograaf filmt met veel gevoel en inlevingsvermogen de mooiste momenten van je trouwdag en monteert alles in een prachtige trouwfilm met fraaie overvloei, effecten, titels en muziek. Desgewenst kan je je eigen muziek opnemen in de trouwvideo.

 

Ivana en Tim, Spijkenisse

 

"We hebben de trouwfilm vandaag ontvangen en zojuist bekeken. Is echt supermooi geworden en de clip ook! Ik ben er heel erg blij mee, bedankt! Achteraf toch spijt dat ik je niet nog langer liet blijven met het feest. Nogmaals: erg bedankt! Ivana Ignatov, Spijkenisse."

 

Saskia en Dennis, Hoogvliet

 

"Wat hebben we genoten van de trouwfoto’s en trouwfilm! Fantastisch! Heel leuk om de dag weer terug te kijken en de korte trouwclip is ook zo geweldig. Super blij mee!! Nogmaals bedankt!! Ook voor de super snelle levering! Dat je nog maar veel bruidsparen op de kiek en film mag zetten. Daar krijgen ze geen spijt van!  Saskia en Dennis."

 

Roos en Peter, Baarn

 

"Trouwfilm is echt heel mooi geworden super bedankt!!"Rosana Duijst de Wilde op trouwvideo, Baarn.

 

Fotograaf of videograaf? 

Trouwen doe je maar één keer. Alles is geregeld. Je vrijgezellenfeest is achter de rug, je hebt al gezocht naar een prachtige trouwjurk en de trouwkaarten zijn besteld. Nu nog een trouwfotograaf of een videograaf. Een mooie fotoreportage is geweldig en mooie trouwfoto’s zijn een aandenken voor altijd. Ze geven een fraaie indruk van dat moment, terwijl een trouwfilm een complete indruk geeft van de gehele dag. Je gaat nu écht trouwen!

 

Vraag nu offerte voor trouwfilm, trouwfotografie of allebei. Klik hier.

 

Trouwfilm en Trouwclip!

Een levendige trouwfilm of prachtige foto's van je huwelijk zijn een sieraad voor het leven maar wanneer je al langer getrouwd bent en binnenkort een feest wilt vieren omdat je al 25 jaar getrouwd bent, dan maakt de videograaf een prachtige HD trouwfilm op USB-stick die je alleen maar in de televisie hoeft te pluggen. Of je huwelijk nu pas begint of wanneer je al 25 jaar getrouwd bent is de trouwfilm met videomontage een fantastisch aandenken.

Je eigen Trouwfilm 

Voor een trouwfilm is behalve vakmanschap en passie voor beeld en geluid, ook creativiteit en inlevingsvermogen nodig. Daarnaast spelen timing en de videomontage een belangrijke rol. Jouw huwelijk en jouw bruiloft staan vandaag centraal!

Fraaie trouwfilm en trouwclip

Vertrouwen in elkaar is de basis voor elk huwelijk. Maar voordat je gaat trouwen moet je eerst vertrouwen hebben in de afspraken die je maakt met de ceremoniemeester, de fotograaf en de videograaf. Harde afspraken en vertrouwen in kwaliteit. Omdat ik alleen werk en niet in een team, ben ik in staat de prijs voor de trouwfilm meer dan redelijk te houden. Het plezier in het creëren van de trouwfilm en jouw waardering is het enige dat telt.        

Aantrekkelijk Tarief Trouwfilm 

Al vanaf € 495 maak ik een fantastische trouwfilm van de huwelijksvoltrekking. Kijk even op de pagina Tarief voor alle informatie over je trouwfilm, de fotoshoot of het feest dat je houdt omdat je 25 jaar getrouwd bent of misschien nog wel langer.

 

Kijk ook even naar de videoclip op homepage

Nog meer video's zien op mijn YouTube kanaal? 

Nog meer reacties van klanten?